Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets hjärtslag

 

Med jämna mellanrum

 

Som impulser

 

Som en puls

 

Som hjärtslag

 

Från ödet som inte vill dö




Fri vers av Nova-Liv
Läst 501 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-16 12:44



Bookmark and Share


    Stella Stol
pulserande text
som hjärtslag
2009-07-23

  spellbound
jodå miss... applåd på d!! :)
2009-07-18

  Cosmic Johanna
Ödesmättat,

starkt,

applåder!
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv