Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man

När man döljer sanningar


Så kan lögnen få katastrofala konsekvenser .




Fri vers av oneblood
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-16 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood