Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnade och livet tog slut


Det regnade

Och livet tog slut

Höjde jag rösten

för ingenting



När känslorna

Tog överhanden

över förnuftet



Strilade livet ner

I mitt ansikte



I rännilar

Som droppade

på kragen



Marken blev mjuk

Under fötterna



Motstridiga känslor

förvandlade

fast mark

Till gungfly




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-17 23:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ja ibland gungar det ordentligt under fötterna.....
2010-11-27

  stefan.g
Mycket, mycket bra skriven! Känslorna är påtagliga och närvarande med ord som på sin plats förhöjer dess mening.
2010-08-21

  Hans Christian
Den bästa jag läst av dig hitills! Underbar titel.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP