Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställ inga krav


Ställ inga
Ställ inte
Ställ aldrig
några krav på mig

Men trösta mig
rakt in i veka livet
och Se mig!

För oss var det ingen
som såg i ögonen, då
när vi verkligen
behövde det

Men förväxla inte trösten
med ditt begär

Vi som aldrig
hittar hem

Ser oss oftare
i spegeln
än vi ser
varandra

Men om du tröstar mig
skall jag se dig
och omfatta dig

och hoppas
att det du önskar av mig
berör mig

men det är
ganska sent
för oss
och sällan
går revorna
att laga

så ställ inte
ställ inga
ställ aldrig

några krav på mig
utan att omfatta mej
och utan att veta
vem jag är

och trösta mig
rakt in
i veka livet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-18 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP