Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter


Borta var den första kyssens berusning
kvar, en lördag som kändes som en söndag...




Fri vers av Dilsewat
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-18 10:44



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Otroligt!
Jag vill inte göra dig generad
och inte heller verka för överdådig i mina kommentarer. Det är inte lätt när man läser så bra poesi som din,att hålla tillbaka på orden och försöka låta "lagom" sval.
Men med all sanning kan jag säga att jag har aldrig läst så bra dikter som de du skriver.
Jag Blir så berörd och jag....
Du är en fantastisk begåvning.
2011-10-13

  sulimaa
Mmm då är det inte så kul ...gillas!
2009-07-25

  bo.rackson
Så det kan bli. Vad blir kvar annat än minnet i en slags ångest.

Bra fångat i ett koncentrat. Kraftig text i sin litenhet...

M.
2009-07-22

  Roula O
snyggt!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars