Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prematur Ejakulation


Med läppar, sinne, händer, tänder och
tunga
kan jag
om Gudinnan
mig låter
anlägga en härjande brand
i de bränslefattigaste kullar och hedar
locka strilande bäckars flöde
ur välvda bergs massiv

min första fruktan
och förtvivlan
träder först fram
då Gudinnan varmt
bjuder mig in
att vandra som ett

här förlorar jag helt
min sans
och förnuft
helt betagen av enandet
exploderar jag
vid Gudinnans välvilligt
ofrånkomliga höga gny

allt för tidigt
landar vi sida
vid sida
och Gudinnans mötande blick
är medlidsamt förlåtande
min ofullkomlighet




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 605 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-18 14:28



Bookmark and Share


  sockerspöket
Och här ser vi, ladies and gentlemen, en ordens konstnär! Som med sina fantastiska ordval, radbrytningar och beskrivningar talar om livets vackra, om det fantastiska och underbara. Han målar upp bilder med metaforer som man aldrig läst förut, men som ändå känns självklara då man väl ser dem där, i hans text.

Än en gång tackar jag för fantastisk läsning!
2010-11-18

  Isak VIP
Du är och kommer förbli: En Gud med ord!
2010-06-21

  Lasseman VIP
Oj! vad bra du skriver, och med ett rikt ordförråd som talar starkt i vinden.. tack för läsning min vän, applåder
2009-07-22

  Kristina Wallbing
Jösses så fint!

ja, någon konstruktiv kommentar får jag inte ur mig här inte!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson