Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vykort


Gärdsgård


Hon rör sig kattlikt över torget, glider iväg med frenesi.
Hennes integrerade roller blir uppenbara, den sakliga
och nyttiga, den sensuella och hängivna i god balans.

Vi lämnar rosenlunden, styr mot Söderhamn, passerar
Njutånger och Ångersjön, pausar vid Enångers kyrka,
omgärdad av en monumental gärdsgård av stenar.

Funderar på livets oförutsägbarhet; semester, som
en jazzimprovisation man hör för första gången,
temat bekant, solisterna utvecklar sina personliga uttryck,
likt Coleman Hawkins i I´ll Never Be The Same.




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-18 16:45



Bookmark and Share


    Jnåt
ingen njutånger här inte!
2009-07-22

  andrasidan
En härlig dagboksanteckning med ditt speciella språk.
2009-07-21

  Eva Langrath VIP
En vacker textform och du är en iakktagare av stora mått som förmår omvandla och väva ihop det du ser och hör till text som berör på djupet,
Bokmärker
2009-07-19

  Inkarasilas
Väntat så jävla länge på att du ska skriva längre än haiku senruy och allt vad det nu är, visst du är the King på området, men vafan när du målar med orden såhär, ah det är underbart att få läsa.
2009-07-19

  Karin Rosberg
Helt suverän Fredrik!! applåder....
2009-07-18

  Gawain
Gudars en sån text!

Jazz, blommor och bin. Bättre blir det bara inte, hela mitt inre reser sig helt ogenerat upp i en rungande applåd. Galet bra!
2009-07-18

  peter markurth
bra
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP