Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astartes öppning

 

Bakom en ridå
av lila regn

lugnande ljud
svalkande väta

min själ sjunger
för dig

en serenad
av tillgivenhet

 

kan du höra mig

 

mitt hjärta kvider
av ensidighet

längtar efter
fullbordan

en utsträckt hand
odödlig kärlek

och

aeterniska ögonblick

 

 

 

 

 

 




Fri vers av J A Nicander
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-18 22:16



Bookmark and Share


    obscura
"Bakom en ridå av lila regn"
kan det bli vackrare?

och sedan, det kursiva - mycket känsla!

fint!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander