Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets Röst

 

Genom tid    Genom rum

Ekar vår kärlek

 

På alla språk   På alla plan

Talar en röst om vår kärlek

 

En kärlek som ödet skrivit

En mening vi inte kan förstå   En mening vi inte kan påverka

 

Genom tid   Genom rum

Ekar vårt öde

 

För alltid tillsamman   För alltid sammankopplade

 

Genom tid   Genom rum

 

Ekar

 

VI




Fri vers av Nova-Liv
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-19 11:38



Bookmark and Share


    Stella Stol
ekot kastar tillbaka,
hörs det?
minskar det i styrka?
din text undrar i mig
2009-07-23

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert & Sant!
2009-07-19

  hawkeye
Vacker...
2009-07-19

  Mangal VIP
Så vackert. O en djup inre önskan.
2009-07-19

  noname_realmind
Just så kan det kännas!

Starkt och bra skrivet. :)
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv