Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Gryning , Våra trupper stod redo för batalj dagen som nalkades


där vi stod upp för äran , att besegra fienden


vi stod redo med sköldar och pilbåge och inväntade inkräktarna



det var ett tufft krig



många av mina män stupade , blod gjöt över hela fältet , avhuggna huvuden ,



det var sorgligt att se att vi förlorade bataljen vi var så stolta över och trodde vi skulle vinna




nu gick jag över lik ,


i mitt ansikte blåste sanden upp från stranden


dom hade vunnit


vi var besegrade


nu avgick jag från livet




Prosa (Novell) av oneblood
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 18:47



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood