Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergtagen

Fågelkropp med bultande hjärta
rädslan som krymper själen
oron i bakhåll
sticker fram sin
svarta silluett,

Skarp som en
knivsegg bakom
bokstammarna

Då är det vackra
lugnande bladverket
redan maktlöst

När ödesdansarna
letar bland demonerna
följer oss
ända in i sovrummet

Där spindelväv
dunkeltrist , igendammat

Och dina tafatta rörelser
när du försöker lindra

Min ensamhet

- Klä på dig, det är ändå lönlöst
jag är redan

Bergtagen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-20 11:30



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
tung läsvärd och
riktigt bra
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP