Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den lättaste beröring


Som att älska

När himlen mörknar ser jag

dina ögon i mina
inte bilden
men som ett seende
att mäta


Och dina ögon
som att älska

inte bilden
men som ett seende


när synen
mörknar som ljus utan dagrar
dina ögon i mina

när jag vaknar vet jag

som att älska














Fri vers av korpfjäder
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-20 13:49



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Så fjäderlätt kan den djupaste kärlek förmedlas. Oh jag vill kommentera så mycket men känner att ord skulle fördärva den sköna känslan av den lättaste beröringen.
2009-08-04

  Sturesdotter
orden vibrerar som utav heta känslor i dessa korta, väl anpassade rader
2009-07-21

  Carola Zettergren
Mycket vackert..alldeles enastående!
2009-07-21

  Gunnel André VIP
Skönt att läsa om kärlek bortom klichéerna!
2009-07-20

  Hannadraken
ljuv dröm...
mmm, det finns nåt där. jag vill veta mer. ha det konkretiserat.
men det är jag det.
2009-07-20

    ej medlem längre
Gillar en dikt som den här ... avancerad och ändå enkel. Mystisk men fullt gripbar. Och lagom lång är den också ;) En favorit.
2009-07-20

  Mona*
Mm

fint det här.
2009-07-20

  walborg
Inre ögon, inre seende - underbart diktat!!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder