Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågor som plågar

du lämnar mig här
utan en förklaring.

varför lämnade du mig?
vad var det jag gjorde fel?

frågorna som yrar runt i mitt huvud.
jag vill bara spy, för jag blir förvirrad och yr.
jag vill spy på dig, för du är värd det.

fuck off.




Fri vers av Ulrica F
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrica F