Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vädret är en människa

var inte rädd om en översvämning spolar bort ditt hem.
var inte rädd om en cyklon tar din familj med dig.
var inte rädd om en orkan tar sig med dig.

var inte rädd om dessa saker händer, för du kommer inse att det bara är hon som vill sänka dig.




Fri vers av Ulrica F
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-25 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulrica F