Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje por


Du föddes mig så nära

min själsfrände, du kom och gick,

lämnade spår som fylldes igen

och mitt hjärta det längta

varje sekund efter din närbild

som fjärma min blick


Du levde mig så nära

min tvillingsjäl, du gav och tog,

lämnade minnen som fyllde varje por

och mitt hjärta det längta

varje minut efter den vind

som kunde öppna dem


Du drog upp ditt ankare,

seglade iväg

och jag hann inte stoppa dig 


Vandrar nu utmed strandremsan

i hopp om att kunna följa dig

blåser jag försiktigit bort den sand

som täcker dina spår

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-20 18:47



Bookmark and Share


  Maria T
En dikt fylld av vemod
och längtan
2009-07-23

  AjBi
Åhhh... vad vackert... sorgligt men ändå oerhört vackert....
2009-07-21

  anits VIP
Vackert, fina rader at läsa
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP