Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inleding till varje dikt


Det är vad det är

Betydelsen i en text kan eventuellt ändras när nya ögon möter orden...




Övriga genrer av Calle.k
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 19:08



Bookmark and Share


  TiVa
ja... precis så... :)
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Calle.k
Calle.k