Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla gillar olika saker...


Bizarre

I could sit with a tight dark marine blue suit at a resturang bar;
Sitting there with my work colleague talking about my expensive car;

But i rather be out by myself in the dark just looking at a star;
For me its freedom, for other its just bizarre…




Fri vers av Calle.k
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-20 19:21



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Bra. Men tänk på att kolla stavningen (viskade lärarinnan i mig)
2009-10-02

  Pilgrim
helt underbart. fortsätt o dela med dig av dina fina ord o tankar.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Calle.k
Calle.k