Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lite rolig/allvarlig dikt jag skrev förut.


Lilla bill...

För vissa går det inte bra, helt enkelt står det still....
Jag ger dig ett exempel, här är lilla uteliggaren Bill..
Han står alltid ute när han ska dra en drill..
Det är hemskt att sova någon stans man inte vill..
Han har gett upp hoppet och han har ingen stans att gå till..
Nää han orkar inte bry sig han tar hellre en pill..
Sen står allt än en gång helt still...




Fri vers av Calle.k
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calle.k
Calle.k