Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Lie

It was you and I. Now its you and your lie…




Fri vers av Calle.k
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 22:25



Bookmark and Share


  TiVa
yes... så ska det skrivas IN YOUR FACE, liksom...

som jag brukar tänka; det man ger ut kommer tillbaka...
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Calle.k
Calle.k