Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring för livet

Släggorna hamrar hänsynslöst, ingen vila för de onda
Ljuset i gryningen jagar mig på flykten
Får mig att vilja krypa ihop i garderoben
Utan ljuset tänt och en filt i springorna
Dväljas i mörkret och gömma mig för demonerna

För där ser dem mig inte
När allt är svart är jag bara ännu en meningslös form
Ingen betydelse, ingen själ, inget hjärta
Bara jag och mitt hat som konsumerar allt annat

I mina ögon brinner en eld
Antimateria fyller min kropp
Hotar allt jag bryr mig om

Mitt hat bränner alla som kommer för nära
Det finns ingen jag kan röra




Övriga genrer av Miniature
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miniature
Miniature