Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tordån

Rökringarna skingrades och allt blev klart
Den dagen då allt hände
Det var en bra dag, så vitt jag minns
Kantad med guldregn och generad nervositet

Leenden som får mig att tänka på supernovor
Beröringar lika själsligt genomträngande som en bikt
Dysfunktionell samklang och utanförskapets harmoni
Vad som än händer är jag glad för det som är

Endast lycka för dig och mig
Var det inte så dom sjöng?




Övriga genrer av Miniature
Läst 1238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miniature
Miniature