Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öm

Demonerna sover aldrig
Gör jag?
Dagarna är en enda lång dimma
En kamp för att hålla sig vaken tillräckligt länge
Sen börjar allt om
Dom river och sliter i mina nerver
Gnager på mitt skelett och pissar i min hals
Röken lindrar men stoppar inget
Skratten ekar i mitt huvud

Jag vet inte när det hände
När smärtan blev till njutning och allting kollapsade
Jag minns det första ärret men inte hur dom spred sig
Mitt spindelnät av panik och trygghet



Min smärta är ovesäntlig
Lika skrattretande som en clowns blåmärken




Övriga genrer av Miniature
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-22 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miniature
Miniature