Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan.

Jag vill inte mer
Vill inte kämpa
Försöka
Förtränga
Förlåta

Ett steg tillbaka och det vore över
Fjättrad av kärlekens kedjor
För sent
Vill inte älska dig
Önskar jag kunde hata dig

Problemet är att under all ignorans och dumhet
Är allt jag ser en liten, liten pojke
Som bara vill bli älskad

Och hur vänder man sig från ett barn i nöd?




Fri vers av Miniature
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-12 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miniature
Miniature