Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag och för alltid

Även om det är långt avstånd


mellan oss två


så lever du för alltid i mitt inre



för så länge jag lever


kommer jag aldrig


sluta älska

DIG




Fri vers av oneblood
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 16:20



Bookmark and Share


  peter markurth
enkel, bra
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood