Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helt abstrakt..om att våga kanske??


I flykten...

Jag fastnade i flykten

mitt i ett bortglömt blad

skrev så pennan glödde

men vet inte om vad.

 

Och i allt jag nånsin drömt

var det som fördömt,

att jag aldrig nått mitt mål

för en rädsla som förintat

viljan av stål

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-21 17:03



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fint poetat!
rädslan är en mäktig fiende
t o m mot vilja av stål
2009-07-29

    leelee
Fin rytm i denna text. Och slutet är tänkvärt, är det något som kan få en vilja av stål på fall, så är det just rädsla...tänker jag.
2009-07-27

  KristinaE
mm - att våga är att leva! snygg text om drömmarnas mål..!
2009-07-24

  Ullagulla
ja det är en känsla jag känner igen....man kan bli trött på att aldrig riktigt komma i mål....på grund av rädslan...
2009-07-21

  Lili Samuelsson VIP
trodde nästan att det var någon annan, iom namnet:)
hur som en jäkla snyggt text som jag skall grunna vidare kring
2009-07-21

  Aurelio
Bravo! Förnyelse!
2009-07-21

    ej medlem längre
Äkta känsla, flyt, rim ... och med en slutsats.. som jag känner igen mig i.. en rädsla som förintar viljan av stål. Applåd!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~