Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pointless



Meningslös tillvaro (finner ingen ro)
Inget som förgyller (tomhet)

Ensam (bortglömd och undangömd)
Varför (den eviga frågan)

Tyst telefon (vad är det för ringsignal)
Skrovlig röst (när talade jag senast)

Mörker (aldrig nöjd)

Vem är jag (vem är jag inte)
Varför jag (vad gör jag fel)

Ångest (kan det inte ta slut)
Oförmögen (oförändring)

Avskyr mitt skal (hårt och kallt)
Bedrövad (utan ljusglimtar)

Inget att glädjas åt (allt är falskt)
Sårad med ärr (infekterade)

Så jävla ledsen (övergiven)
Vad fan hjälper det (patetisk)

Meningslös och löjlig (skärp dig!)
Orkar inte (orkar inte!)

Tynar bort (vad fan gör jag)
Minns inte (vad gjorde jag förra veckan)

Dopar mitt sinne (otillfredsställd själ)
Rastlös (jag hatar mig själv)

Tysthet (min vardag)




Fri vers av DefusedMadness
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 21:25



Bookmark and Share


  Blidsberg
Tungt.
Men i varje uttalande kan man se ljus om man letar riktigt noga...
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness