Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

Känslan är obeskrivlig varje inrekänsla känns. Du blir glad och bubblar det är Kärleken.Den knackar på din dörr, av den kommer glädjen.Ditt blod är varmt.Du är kär.Ditt hjärta slår.Ditt hjärta slår Kärleksslag.Livet är underbart.Ljuset är nytt och du är ett med allt och alla.Du vill ge kärlek till allt och alla.Du är kärleken och kärleken är dig.




Fri vers av Broder Tyckare 17
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-21 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17