Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd

Jag sårar dig - du förtalar mig.
Du ger igen - jag slår tillbaka.
Jag vänder dig ryggen - du går.

Jag påtalar dina fel - du mina.
Du bevisar min skuld - jag din.
Jag ger dig ett straff - du ger två.

Jag blir arg och svär - du hånar mig.
Du stänger ditt hjärta - jag mitt.
Jag ger upp - och du skriker:

- Nåååd, vi behöver nåd.




Fri vers av Grubbelmia
Läst 400 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-22 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Guds nåd är var morgon ny: Han vet vad vi behöver mer än vi
själva.
2009-07-30

  Michaela Dutius
ja vad vore vi om inte nåden fanns...vi barn av samma under...med samma längtan.. som ändå sårar varandra
2009-07-22

  Tomas Alexander
Du är en fantastit poet. Den här dikten tycker jag beskriver ett kaos, som jag hoppas att jag kan ta till mig att lära mig av. Om Nåden hade gått före hade inte de meningar som stått på kö behövt komma ut. Vi är verkligen beroende av nåd =)

Applåd och bokmärke! :)
2009-07-22

  Bibbi VIP
Skriver under på peter här.
2009-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Det gör vi verkligen.
2009-07-22

  walborg
Så sant så sant, fina Poet!
2009-07-22

  peter markurth
ja vi behöver nåd, men det är sällsynt
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia