Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina

Dina läppar
dom enda som får
röra vid mina.

Dina händer
dom enda som får
röra min nakna hud.

Dina ord
dom enda som får
mig att känna.

För just nu
är det bara du.




Fri vers av Birfir
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir