Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost-and-found-låda


Det oproblematiska livet hånskrattar
åt mig
när jag ryser för att mina fötter har
10 000 m ner till världen

Jag svävar
runt i ett
intet

Någonting nalkas
otroligt
för mig tycks allt bara bli
längre bort

Min gamla värld
kanske återfinns i en
"lost-and-found-låda"
men nu är den ganska
lost.




Fri vers av Karin E
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-22 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E