Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, jag skriver

Håller du på med något estetiskt?
Ögon studsar på mig
tankarna hoppar hopprep i huvudet
jag svarar på frågan med ett intelektuellt:
-Ehhhhhhh...
En glödlampa trasslar sig från hopprepet
svarar:
Jo, jag skriver.
Det är en lögn
det är pennan som skriver mig
inte tvärtom
"Mina skrifter är jag"
Som gubben Strindberg en gång sa
fy vad jag är efter min tid
haha.




Fri vers av Karin E
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 22:22



Bookmark and Share


  Sturesdotter
jag är glad att

du

skriver
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E