Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenhus

Jag är ett stenhus

Jag är byggd av bombsäkra stenar

Jag kan inte rasa

Ingen kan komma in

Jag kan inte komma ut

Jag kvävs i min kvava luft

Jag kvävs av min ensamhet




Fri vers av Dumb
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb