Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baksmälla

Precis som en stor baksmälla
Lämnar du mig här
På de värsta av alla platser
Med en hand som kommer på obekväma platser
Lämnar mig här
Med negativa meningar
Skrik som inte hörs
Och tårar som inte längre kan falla
Precis som en stor baksmälla
Kommer allt detta och förstör
min värld.




Fri vers av Dumb
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb