Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, din och min saknad


Gå sönder

Kan man gå sönder
av minnen?
minnen som lever
dansar runt som oskarsbelönade filmer på vit duk
jag kan se allt klart.

två personer leende
dansa till alldeles för gammal musik
i ett runt fyllt med sol
och kärlek.

Två personer
i skuggan
äpplen flyger i luften
till skratt.

Två personer
så nära
och naket blottade för första gången
i en dubbelsäng med snö runt omkring.

Två personer
kyssandes
på en tågstation
ändå tills det vanliga utropet ljuder
i tystnaden
"Dörrarna stängs"

Jag går inte sönder
av minnen
jag lever på minnen.




Fri vers av Karin E
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-22 22:44



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Stark!!!!

Bra!
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E