Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten visa skriven till min gudson Oskar på hans dopdag.


Till min gudson

Världen här har blivit ny.
En ny morgon börjar gry.
Jublande höjer solen sig.
Världen blir vackrare med dig.

Likt ett frö som blir nåt stort,
liten först men växer fort.
Vart du än din kosa styr
livet är ditt äventyr.

Och om mörker sänker sig
vill jag finnas här för dig,
lysa upp din väg en bit.
Lilla barn välkommen hit!




Fri vers av Mirjam Ö
Läst 663 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjam Ö
Mirjam Ö