Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vreden

Bubblande reser sig vreden
som en eld i mitt inre.
Den knyter mitt hjärta till hårda stenar
och magen till lågande is,
tungan en klinga
vass och oeftergivlig
ryggen rak som pansar.

Bubblande reser sig vreden
som en eld i mitt inre.
Rasar och förbränner
tills allt är förtärt.
Allt är aska.




Fri vers av Mirjam Ö
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 15:41



Bookmark and Share


  Gawain
... cool..

Ditt språk bär en synnerlig densitet. Impressive!
2009-08-07

  notsomad
elda under din vrede...ilska är underskattat som drivkraft
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Mirjam Ö
Mirjam Ö