Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vacker kärleksdikt


Dina bröst äro vildhallon
Susanne, låt mig äta dig
och dricka ur dig
Din mun är en brunn, min livskälla!

Åh Susanne, jag tillber dig,
dyrkar dig som den kärleksgudinna du är!
Jag vill komma mellan dina ben,
men också älska dig Susanne

Du vet att jag älskar dig!
Förlåt om jag är dålig på
att låta dig veta det
Förlåt mig för hela mitt jävla ego
Förlåt mig för bitmärket i din bröstvårta




Fri vers av Mathias
Läst 703 gånger
Publicerad 2005-10-03 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias