Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnad


*


tack vare dagens forskning kan vi nu se att
den som sydde denna värld
inte bar fingerborg




Fri vers av Lemuel Gulliver
Läst 389 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-07-23 16:34



Bookmark and Share


    sofia flow
Sköra ord med bottenlös tyngd.
Jag tackar för dessa beroendeframkallande texter som förgyllt
min morgon
2009-09-30

  Rosen VIP
Så mycket sanning i så få ord...suveränt!!
2009-08-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Det var då århundrandens sanning!!Årtusenden också för den delen, men väldigt bra präntat!! Borde vara ett ord man läser i skolan, så barnen verkligen förstår. Enkelt, men otroligt sant!!/B
2009-08-12

  aol
så sant
2009-07-26

  Bibbi VIP
Skriver under på Maria T
2009-07-25

  Elin Katten Lo VIP
Hahaha. Klockrent.
2009-07-23

  Maria T
Välkommen till poeter.se

Nej, enligt Harry Martinson
solens gyllne tråd...
2009-07-23

    prima donna
Nej, för nålen har orsakat blödningar som syns överallt i världen. Mycket fyndig text på tre rader. Detta var min tolkning, du hade kanske en annan
2009-07-23

  aPorcupine
*ler*
Jag gillar den här. Väcker verkligen tankar.
2009-07-23

  Prometeus
Spännande. Sparsmakat. Vackert.
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lemuel Gulliver
Lemuel Gulliver