Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska vi leva idag?


2000-tal (vinna eller försvinna)

Var nysning
kan få dina medpassagerare på bussen att
önska att de hade munskydd!

Var hostning kan vara ett tidigt stadium av
svininfluensa!

Varje val mellan cykel eller bil
i vardagens alla transportsträckor
kan vara avgörande
för generationer!

En knapptryckning
kan spränga
allt och alla!

Orkar inte vara rädd
jag lever medan jag kan

kort sagt så är 2000-talet
vinna eller
försvinna.




Fri vers av Karin E
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 21:54



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Du fångar tidsandan ypperligt!
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E