Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartläsare

Utan en kartläsare,
är vägarna här ett
oredigt virrvarr
landsvägar
heta och dallrande
och jag
oförlost
avvaktande, sökande
och osäker

Söker

Min egen väg
söker kartläsaren

Han som skall
leda mig till
de utlovade
gröna ängarna

Kartläsaren

Han som skall
leda mig över
de säkra passen

Men när jag
finner honom
märker jag att
vi talar

Olika sprak




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-23 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP