Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Vad annat kan vi göra än att leva och skriva i skydd av varandra...

den dagen var:

han solen
hon havet
och molnen blev deras barn

den natten så:

öppnade blommorna sakta
sina blad

och älskade med stjärnorna
i smyg...

 




Fri vers av Hans Christian
Läst 803 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-07-25 14:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så finstämt, så försiktiga ord som är så talande. Du fingrar på paradiset.
2014-05-15

  Lollitta VIP



GUUUUUUUUUUULDDDDDDDDDDDD!
2014-03-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert skaldat. =)
2011-03-01

  Junitvillingen
Bland det vackraste jag läst...många varma applåder!
2009-12-20

    sjuhundraslag
åh, riktigt vackert.
känner hur luften vibrerar av känslor.
2009-10-21

  Lejonhjärtas poesi
Mycket vackert och känslosamt till en varm och fin poetersyster!
2009-08-02

  Elaine.S VIP
oändligt vackert och känslosamt!!
2009-08-02

    Bodil Sandberg
så otroligt varmt och vackert!
stor känsla i det här!!
2009-08-02

  sulimaa
Kärleksord så smeksamt vackra...
2009-08-01

  AjBi
Mycket poetiskt och vackert :-)
2009-07-29

  Ulf Lagerholm
ja denna är det ju omöjligt att bara gå förbi, jag vet att det är enkelheten, det vackra i den, som gör att jag upplever den sann
2009-07-26

  Epione VIP
Vad underbart fint, vilken fin dröm eller minne.
Applåd för känslan
2009-07-25

  Gunilla VIP
Otroligt vackert!
Bokmärker!
2009-07-25

  Vildand VIP
... ja vad skriver man ... som en smekning bara !!
2009-07-25

  * Ammi *
Helt underbara rader!!
2009-07-25

  Fånga dagen
Vad vackert skrivet du är så bra
kram ak
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian