Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner mig lite stukad och vilsen, men jag hoppas att det snart går över


JAG VET INTE VAD DET ÄR

Jag vet inte vad det är, vet inte vad det
är jag känner

Jag har det så bra här i min nya lägenhet,
jag mår bra inom mig, men det är något
som inte stämmer

Det handlar om min lust att skriva, jag har skrivit
så många texter, det är bara att publicera, men
jag kan inte, det går inte

Jag vet inte vad som hänt, det har aldrig känts
så här tidigare, har lite aningar vad det är, det
finns fortfarande dom som tror, att det går att
trampa på mig

Men det går inte längre, jag säger ifrån, det är
inte populärt

Så idag kom rädslan, jag skriver, men det jag
skriver har jag blivit rädd för, jag har alltid skrivit
om mina känslor, om det som händer mig

Jag kan inte sitta och dikta och fantisera, jag måste
ha upplevt det jag skriver om, men idag kom rädslan,
jag har inte vågat publicera, det jag nu skrivit om, på
ett par dagar

Jag känner mig ledsen, undrar varför det bara blev
så här, men inom känner jag vad det är, det finns
människor som vill vara så duktiga, bara pratar om
sig och sitt

Dessa människor lyssnar inte på andra, bara pratar
och pratar om hur duktiga dom är, vad dom gör och
om sina underbara vänner

Jag har många gånger inom känt, att dessa trevliga
och underbara vänner, bara utnyttjas för att dom som
gör det här, kan utnyttja andras godhet och snällhet

Jag hoppas att jag snart kan publicera det jag skrivit,
men det är inte säkert att jag klarar av

Jag har börjat på det som kanske någon gång blir tryckt,
det som jag så länge velat skriva och dela med mig av,
boken om mitt liv, det som alltid på utsidan sett så
bra och fint ut

Men det som för mig varit ett helvete, det är kanske
det jag ska ägna mina dagar åt, att berätta om hur det
kan vara att aldrig bli sedd av dom som gav mig livet



anits 24 juli 2009






Övriga genrer av anits VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-24 00:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Josanilla här.
2009-07-26

  Elaine.S VIP
Ibland behövs de, stunderna när livet lägger sig tillrätta, inte är de roliga och skönt är det när de går över. Du har haft fullt upp sista tiden...du behöver få landa nu!!
2009-07-24

    ej medlem längre
Hoppas det lättar för dig, bra skrivet o kram!
2009-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Sök vägledning i Skriften.
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP