Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lunds stadsbiblotek, i fönster mot gatan, ett bra ställe att skriva på.


Sommar-observation

Sommaren andas
Ut
jag går
i sommarens vimmel
försöker med brända axlar
och blekt hår
inse sommarens annorlunda
syn på livet
spontaniteten verkar ha
hoppat på en grön stadsbuss
med sommar-rabatt-kort
redo att erövra




Fri vers av Karin E
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-24 16:36



Bookmark and Share


  dead_prez
fin sikt, nu är du en av de bäst jag läst
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E