Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme från ord

Nyss var det dina ord
drömmar
som värmde mig
de svepte mig som en varm filt en regnig kväll
jag myste under den
önskade den evig existens
värmen finns kvar
stannar i luften




Fri vers av Karin E
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-24 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E