Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idel öra..föra dina toner...


Vackerhet

 

Du förhöjer tonerna

till själars ljuva poesi

vi njuter på tronerna

till dess sköna melodi




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-24 22:44



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så skönt vackra rader. =)
2010-04-23

  Gisela Nordell
fint!
2009-07-28

    sunnanvind
Vackert!
2009-07-25

  Bagan
åh! vad härlig text, den har något jag inte riktigt kan sätta fingret på.. applåder iallafall!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~