Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenbumlingar

Vet du inte?
Människor är som stenbumlingar
När dom faller lämnar dom ingen oberörd
Skapar jordskred, krossar dom som står närmast eller får oss att fly för livet.




Fri vers av Dancetune
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-24 23:34



Bookmark and Share


  peter markurth
ja detta var känsloladdat, gillar
2009-07-24

  Gawain
Så sant, när de inte är tyst tigande kalla. Stela, tunga, orubbliga torra. Vackra ibland för all del.

Snygg dikt full av känsla. Applåder!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Dancetune
Dancetune