Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaktad


Hon gick
han gick
de gick
det var bara döden
som inte gick




Fri vers av Dilsewat
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars