Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen bort



Tiden tittar mig djupt i ögonen,

ingenstans att fly,
hemligheterna avslöjade,

nu vet jag allt,
ty det är dags att vandra vidare,

tillvaron angår ej,


de döda




Fri vers av peter markurth
Läst 257 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-25 14:55



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Fy fan. Du (eg. dina rader) kryper in i min ryggmärg...
2009-07-26

  Lena Själsöga Keijser
Dessa ord
denna bild är mycket stor
är mycket vid
är mycket djup
är ljusuppstigande

Tack Peter

Tack att Natten Väver Undersköna Drömmar Med Dig

Själsöga
2009-07-25

  Alexander Gustafsson
Får en att tänka på att vara tillsammans med någon,

ingenstans att fly,
hemligheterna avslöjade,

nu vet jag allt,
ty det är dags att vandra vidare...

en absolut mättad känsla,

kan hända vem som helst,

tror jag!?
2009-07-25

  Suzy med punkterna
Detta däremot faller mig i smaken;=)
2009-07-25

  mare VIP
Bra skrivet...
2009-07-25

  etthjärtaäralltidrött
mycket bra
2009-07-25

  stella
Mycket vackert...
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth