Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egensinne



Egensinnet har
sitt pris
särskilt da det
kolliderar med

Viljan att vara

Till lags




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-26 22:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En sanning som det ryker om
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP