Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barens enda gäst

Vilsna regnstänk
pa min klänning
där jag sitter
pa terassen
med mitt vinglas

barens enda gäst
en ensam
oerhört tjock kvinna

jag räknar
hur manga ganger
hon lyfter glaset
för att
dricka upp sin drink

sju klunkar

minns da att

Sju

är ett heligt tal

i de stora
monoteistiska
religionerna

Så vem är hon?

Och regnet

slutade att falla...




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-26 23:02



Bookmark and Share


  Trädflickan
Hon sitter ensam, ingen känner henne, hon är ändå Någon. En speciell person.
2009-08-21

  Suzy med punkterna
Ord som på något vis får mig att känna en enorm sorg.
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP